Specijalistički i administrativni poslovi

Vizija – ljudski potencijali  je kompanija specijalizovana za posredovanje pri zapošljavanju u širem segmentu tržišta rada: administrativne i specijalističke pozicije, te pozicije nižeg i srednjeg menadžmenta.

Proces potrage za kadrovima počinje regrutovanjem odnosno privlačenjem kandidata. Glavni zadatak naše kompanije je privući najkvalitetnije kandidate, te identifikovati i proceniti najbolje među njima kako bi ih mogli preporučiti za odgovorne i izazovne pozicije srednjeg i nižeg menadžmenta, različite specijalističke i administrativne pozicije.

Radimo za širok spektar odabranih klijenata – uključujući multinacionalne  jake srpske velike i SME organizacije. Naši klijenti nam poveravaju različite odgovorne pozicije, kao što su pozicije Lidere računovodstva, Key Account Managera, HR Managera, specijalističke pozicije poput računovođa, inženjera te različite administrativne pozicije.

Naš najvredniji poslovni “AS” je upravo baza kandidata – vitalni deo našeg poslovanja – korisna kao direktan izvor informacija o zanimljivim kandidatima, a takođe i kao izvor informacija o drugim potencijalno zainteresovanim kandidatima sličnog profila. Ukoliko ste spremni na nove i zanimljive izazove, ne oklevajte poslati svoj CV u našu bazu.

Osim iz interne baze kandidata, Vizija d.o.o. regrutuje kandidate u selektivnom postupku iz raznih drugih izvora kao što su oglašavanje, mreža kontakata, „head hunting“.

Iznad svega, naša odgovornost za kvalitet procesa jedna je od ključnih postavki našeg rada.

Snaga Vizije zasniva se na:

  • Poznavanju srpskog tržišta rada i praćenju svetskih trendova
  • Dokazanom iskustvu u pronalaženju najprikladnijih zaposlenih za naše klijente
  • Profesionalnoj etici i visokim standardima poslovanja
  • Fleksibilnosti i efikasnosti pri izvršavanju projekata
  • Partnerskom odnosu s našim klijentima – zajedno dolazimo do željenog rešenja
  • Jakoj mreži kontakata u raznim industrijama i regijama.