Rukovodeći kadar

Vizija 2019 d.o.o. je vodeća kompanija specijalizovana za traženje kadrova, s akcentom na menadžerski segment u Srbiji.

U potrazi za kadrovima naš je glavni zadatak identifikovati, privući i proceniti najbolje kandidate – koji odgovaraju zahtevima pozicije i kulturi organizacije.

Naš najvredniji poslovni “as” je upravo baza kandidata – vitalni deo našeg poslovanja – korisna kao direktan izvor informacija o zanimljivim kandidatima, a takođe i kao izvor informacija o drugim potencijalno zainteresovanim kandidatima sličnog profila. Ukoliko ste spremni na nove i zanimljive izazove, ne oklevajte poslati svoj CV u našu bazu.

Osim iz interne baze kandidata, kompanija VIZIJA regrutuje kandidate u selekcijskom postupku i iz raznih drugih izvora kao što su, aktivacija mreža kontakata, „head hunting“, oglašavanje.

Regrutovanje kadrova izuzetno je bitno, ali kvalitet isporuke ponekad je teško merljiv. Uprkos tome, verujemo da se izvrsnost ipak može prepoznati. Činjenica da s većinom klijenata kontinuirano radimo već dugi niz godina, te da je udeo projekata koji nam dolaze od postojećih klijenata mnogo veći od svetskih standarda nesumnjivo govori o kvalitetu naše usluge.

Naša komparativna prednost počiva na:

  • Izvrsnom poznavanju tržišta rada; VIZIJA, daleko najveća i najaktivnija srpska kompanija za posredovanje pri zapošljavanju ima izvrstan uvid i efikasan pristup “tržištu“ kandidata; bilo zahvaljujući bogatoj internoj bazi biografija, bilo zahvaljujući stalnim istraživanjima.
  • Efikasnom selekcijskom procesu; u formalnom delu selekcijskog procesa koristimo najmodernije selekcijske alate. Za mnoge pozicije međutim, domet do i konačan odabir pravih kandidata zavisi od provere preporuka i savetima relevantnih aktera iz industrije. Upravo mreža kontakata i mogućnost prikupljanja relevantnih preporuka područja su u kojima postižemo najbolje rezultate.
  • Sposobnosti isporuke; maksimalno dosledno i profesionalno angažovani smo na pronalasku rešenja potreba naših klijenata. Cilj nam je ostvariti dugoročne partnerske odnose, a ne optimizacija kratkoročnih prihoda.
  • Jedinstveni smo po uspešno završenim projektima traženja velike složenosti, bilo da se radi o projektima velikog broja traženja u kratkom vremenu, bilo pojedinačnih traženja visoke zahtevnosti.
  • Poslovnoj etici; verujemo da nas je doslednost u primenjivanju najviših etičkih standarda u odnosu s kandidatima, izvorima preporuka i klijentima dovela do vodeće pozicije u našoj industriji.

Poverene su nam karijere naših kandidata i poslovni razvojni planovi naših klijenata, pa toj velikoj odgovornosti pristupamo posvećeno i s diskrecijom.

VIZIJA d.o.o. ima licencu Ministarstva rada i zapošljavanja Republike Srbije za obavljanje delatnosti posredovanja pri zapošljavanju.